POLOLETNÍ OBCHODNÍ VÝSLEDKY SPOLEČNOSTI A PLÁN DO KONCE ROKU (TZ)

James Cook Languages dosáhl v pololetí tržeb 77 milionů. Do konce roku plánuje rekordních 130 milionů.

Společnost James Cook Languages, lídr v oblasti firemního jazykového vzdělávání, dnes oznámila pololetní výsledky 2016. Své tržby zvýšila na téměř 77 milionů korun, což je ve srovnání s předchozím rokem nárůst o 23 %. Květen byl dokonce nejlepším měsícem v celé historii firmy, když utržila více než 15,5 milionu korun. Za úspěchem stojí především nárůst objemu u menších a středních klientů, akvizice nových zákazníků (např. Nestlé, Rigips, Newton Media), ale také prodloužení smluv se stávajícími velkými klienty (mj. ABB, Siemens). I díky tomu dnes spolupracuje s téměř 700 lektory. Do konce roku plánuje dosáhnout rekordních tržeb ve výši 130 milionů korun. Co se týká dalších plánů, brzy hodlá spustit novou prémiovou službu pro top manažery a zaměřit se na zvýšení efektivity a ziskovosti. Ta je značně ovlivněna vysokou konkurencí mezi jazykovými školami, kdy společnosti bojující o místo na trhu táhnou ceny stále níže. Kromě toho také zvažuje expanzi do jedné ze sousedních zemí.

KONEC

James Cook Languages

Lídr na trhu firemního jazykového vzdělávání. Roční obrat 110 milionů korun, 50 zaměstnanců, přes 600 lektorů, 8 000 studentů, 20 jazyků. Společnost je známá svými precizními procesy, kvalitní metodikou. Mezi její klienty patří výhradně komerční společnosti, např. T-Mobile, DHL, Socialbakers, RWE nebo Accenture. V roce 1999 ji založili Jakub Štefeček a Ondřej Kuchař. Od té doby nabízí také jazykové kurzy i pobyty v zahraničí. Název je kombinací jejich jmen (James=Jakub, Cook=Kuchař). Více na www.jcl.cz.

Kontakt pro média:

Pavel Šafránek
PR Consultant
mobil: +420 606721872
e-mail: ps@pavelsafranek.cz

Sie können die Personalisierung und gezielte Werbung jederzeit deaktivieren oder bearbeiten. Die nun erteilte Einwilligung ist 1 Jahr gültig.